Radno vreme 7 dana u nedelji: od 06 do 15 i od 22 do 24
Porudžbine: 031 3782 997 i 065 882 9975

GRUPA PROIZVODA:

Osnovne vrste hleba

 
 

NAZIV PROIZVODA U TRGOVINI I NETO TEŽINA :

Hleb beli T-500, 0,500 kg

 
 

NAZIV I SEDIŠTE PROIZVOĐAČA:

Artos d.o.o. Kosjerić, Nikole Tesle bb

 

SASTAV I NORMATIV SIROVINA

 
 

OSNOVNE VRSTE

 
 

Brašno T-500........................................................................0,372 kg

Kvasac.................................................................................0,0110 kg

So........................................................................................0,0066 kg

Aditiv....................................................................................0,0013 kg

Planski randman u odnosu na brašno T-500 za 0,500 kg je 135%

 

 
 
 
 
 
 
 
 

DODATNE VRSTE

 
 

 

 
 
 

KRATAK OPIS TEHNOLOŠKOG PROCESA

 
 

 

Prosejanom brašnu Tip-500 se dodaju ostale pomoćne sirovine po normativu pri čemu se vrši zames testa čija je temperatura 29 C I traje 10 minuta.

Nakon zamesa testo fermentira 30-40 minuta, a zatim ide na dalju obradu koja se sastoji od deljenja testa, oblikovanja I rolovanja. Nakon rolvanja testa vekne se slažu u fermentacionu komoru. Fermentacija traje 50 minuta. Posle završene fermentacije vrši se pečenje u tunelskoj peći koje traje 28 minuta.

 
Scroll to top